2012. augusztus 27., hétfő

The life sometimes hard

Akármennyire is szeretnénk néha valamit, nem biztos, hogy sikerülni fog.
Ti mit szeretnétek? Én, személy szerint, perpillanat, azt szeretném, hogy legyen valaki aki szeret. Nem úgy barátilag, hanem szerelemből. Talán túl sok romantikus regényt olvasok, esetleg a filmek ártottak meg... De szeretném végre úgy érezni, hogy a felhők között vagyok, és azt a rózsaszín ködöt is szeretném látni. Eddig csak a sötét, fénytelen út volt, mert a viszonzatlan szerelem nem tesz jót az ember lelkének. Vicces, hogy pont ez után a mondat után jelentem ki, hogy ELÉG.
Megmakacsolom magam, és kilépek a napfényre - hiszen az is valami. Utána jöhetnek a felhők. :)
Ha a béka feneke alatt is vagyunk, kell egy kis optimizmus. Esetleg a legjobb barátnők személyében, vagy a szüleink segítségével. El kell fogadnunk azt ami van, és reménykedni, hogy jön egy jobb jövő. Hinni kell benne, és talán mi is megkapjuk a lottó ötöst - persze, képletesen értve.
Ti is voltatok már úgy, hogy inkább kívánjátok egy filmhősnő életét, pedig az is csupa bonyodalom, és baj? Nem számít, hogy mennyire reménytelen a helyzete, mi azért mégis akarjuk?
Az élet néha nehéz, de meg kell látnunk a jó oldalát.
Büszkének kell lennünk arra akik vagyunk, és egy-egy mosollyal elrejteni a fájdalmat.
Mert ez az élet.

2 megjegyzés:

  1. Tudom mar nem irsz erre a blogra de egyszer talan visszanezel a soraidra, akkor olvasd el ezt: regen is es most is megerintenek az irasaid. Remelem az elmult evek alatt megtalaltad amit kerestel.
    Hu olvasod.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés