2012. augusztus 12., vasárnap

KRITIKA; Szurovecz Kitti - Gyémántfiú 2.

Sziasztok!

Most egy olyan dolgot hozok amit eddig nem igen láthattatok a blogon; kiritikát.
Gondoltam, hozok egy kis felfrissülést, hogy ne csak a nyavalygásom legyen.
Ha ez jó lesz, akkor mostantól mindig írok egyet az éppen befejezett könyvről, vagy filmről, oké? :)

Szóval, vágjunk is bele!


SZUROVECZ KITTI - GYÉMÁNTFIÚ 2. ~ BOROSTYÁNKÖNNY


Én úgy gondolom, hogy Kitti ismételten kitett magáért.
Nem gondoltam volna, hogy az előző kötetben írtaknál is többet tud nekünk adni, de megtette!
Heily és Nick megint csak megleptek minket, de úgy, hogy közben Kitti betekintést adott Will és Sandra, Tara, Melanie, Ronald, Steven, Lianne, Eric, sőt, még a Shiny és a Dimond ügyeibe is. Én már most várom a trilógia befejező részét, csak sajnos akkor tényleg vége lesz. Nem számíthatok majd a következő részre - hacsak Kitti nem gondolja meg magát, és csinál inkább Saga-t. :D
Szerintem Szurovecz Kitti egy olyan személy, akire a magyarok teljes, tiszta szívből büszkék lehetnek. A többi regénye is elkápráztatott! Ha van valami, amiért várom az őszt, az a Fényemberek 2. - A Fény árnyéka megjelenése. Remélem nem fog késni, mert sajnos tapasztaltam már, hogy az októberi kiadással meghirdetett könyv, februárban került a polcokra.
Ha már fontolgattad, hogy megveszed, esetleg kézbe is vetted, csak találtál valami jobbat... Ajánlom, hogy vedd meg! Természetesen, ehhez az előző kötet olvasása is, szükséges, de megéri.

Nálam Kitti teljes sikert aratott, nem tudtam letenni. (ismét :D)
10/10*, maximális pont szám. Így tovább Kitti!
És most maga a borító, és a fülszöveg;



A Gyémántfiú hősei, Heily és Nick, a világhírű színész szerelmespár rengeteget szenvedtek azért, hogy a kapcsolatuk beteljesülhessen. Most csendes boldogságban készülnek életük nagy napjára: az esküvőjükre. Csakhogy mindezt ellehetetleníti a múlt kísértete. A szerelmespároknak általában kilenc hónapja van arra, hogy feldolgozzák egy csoda érkezését. Heilynek és Nicknek erre csak másodpercek jutnak, s miközben egymást érik az életükben a nehézségek, a háttérben egy háborgó lélek a legnagyobb kincsükre feni a fogát. A kialakult helyzet alaposan próbára teszi az álompár kapcsolatát. Vajon meddig megy el egy nő az igaz szerelemért? Képes-e legyőzni a múlt démonjait? Vajon mi kell ahhoz, hogy egy férfi igazi apává váljon? Vajon van-e kiút a halálfélelemből, akkor, ha a sors a torkunknak szegez egy éles kést? Szurovecz Kitti Gyémántfiú című regénye 2011-ben az olvasói szavazatok alapján 5. helyezést ért el a Libri Aranykönyv Díj versenyén. A Borostyánkönnyben az írónő - kedvelői biztatására - fűzte tovább Heily és Nick történetét. A trilógia második része sok-sok meglepetést tartogat a romantikus, hollywoodi krimik szerelmeseinek!




-> ITT <- megtudjátok rendelni a könyvet, és itt találjátok az árat, és minden más infót is!
És -> EZ <-  Kitti hivatalos oldala! Jó nézelődést! :)



Ui.: Legközelebb Kami Garcia és Margaret Stohl  könyve, a Beautiful Darkness - Lenyűgöző Sötétség fog kritikát kapni. Ez a Beautiful Creatures - Lenyűgöző Teremtmények folytatása.

És boldog névnapot minden Klárának, Hiláriának és Diánának!

Sok puszi, ölelés!
Faith










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése